Advies Branches

Op EHBO-koffer.nl kunt u voor vrijwel elke branche een juiste EHBO-uitrusting vinden. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij voor de meest voorkomende branches een adviespagina geschreven. Op deze adviespagina’s vindt u welke EHBO-koffer het meest geschikt is voor u.

Mocht u er met onze branche adviespagina’s niet uitkomen? Of wilt u specifiek advies van onze experts? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Adviespagina per branche

Advies EHBO Bedrijven

Voor Bedrijven adviseren wij de EHBO-koffer A of  EHBO-koffer B aan. Dit hangt af of er meer of minder dan 25 personen aanwezig zijn in u bedrijf (boven de 25 personen adviseren wij EHBO-koffer A).

Mocht uw bedrijf beschikken over een BHVer dan raden wij de BHV-koffer aan. Daarnaast is het een vuistregel voor bedrijfspanden dat er op iedere verdieping een EHBO-koffer aanwezig is.

Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hier over te lezen is. Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

Bedrijfs EHBO-koffer
Bedrijfsverbanddoos
Bedrijfsverbandtrommel
BHV koffer voor op de werkvloer
EHBO-koffer tandartspraktijk
EHBO-koffer op het werk
EHBO-koffer voor bedrijf
EHBO-koffer voor garage
EHBO-koffer voor gemeentehuis
EHBO-koffer voor organisatie
EHBO-koffer voor stichting
EHBO-koffer voor vereniging
EHBO-koffer ZZP
Verbanddoos bedrijf
Verbandtrommel kantoor

Advies EHBO Scholen

Voor scholen adviseren wij de EHBO-koffer AEHBO-koffer B of EHBO-koffer kinderdagverblijf. Het is verstandig om tevens pleisterdispensers op te hangen. Afhankelijk van de grootte van de school kunt u ook een combinatie van EHBO-koffers aanschaffen.

EHBO-koffer crèche
EHBO-koffer kinderdagverblijf
EHBO-koffer lagere school
EHBO-koffer voor basisschool
EHBO-koffer voor gymzaal
EHBO-koffer voor kinderopvang
EHBO-koffer voor middelbare school
EHBO-koffer voor op school

Advies EHBO Sport

Voor de Sport branche adviseren wij een EHBO-koffer Sport of een Sport EHBO-tas. Gaat u de EHBO-koffer gebruiken voor in het clubhuis? Neem dan de EHBO-koffer sport. Voor op het veld of bij uitwedstrijden? Dan is een EHBO-tas geschikter.

Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hier over te lezen is. Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

EHBO-doos watersporters
EHBO-koffer bergsport
EHBO-koffer jeugdbeweging
EHBO-koffer sport
EHBO koffer voor de scouting
EHBO-koffer duikers
EHBO-koffer voor op de manage
EHBO koffer voor voetbal
EHBO-koffer zwembad
EHBO-tas buitensporters
EHBO-koffer wedstrijd
Verbanddoos ijshockey
Verbanddoos sportkantine
EHBO-tas voor de sportclub

Advies EHBO Horeca & Retail

Voor de Horeca & Retail adviseren wij de EHBO-koffer Horeca en/of de EHBO-koffer A. In een horecazaak en winkel hoort altijd een EHBO-koffer A aanwezig te zijn om ongevallen van gasten/klanten en personeel te behandelen.

Mocht u een keuken hebben dan hoort u ook de speciaal samengestelde EHBO-koffer Horeca aanwezig te hebben. Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hier over te lezen is. Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

EHBO-doos keuken
EHBO-kist voor café
EHBO-koffer HACCP
EHBO-koffer voor restaurant
EHBO-koffer voor winkel
Verbanddoos voor sportkantine
Verbandtrommel detailhandel

Advies EHBO Thuis

Voor de woonomgeving adviseren wij een  Verbanddoos voor Thuis of  een speciaal samengestelde EHBO- koffer voor kinderen. Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hierover te lezen is.

Airbnb EHBO-koffer
EHBO-koffer appartement
EHBO-koffer in huis
EHBO-koffer voor thuis
EHBO-tasje voor studenten
EHBO-tas voor preppers
Huisverbandtrommels
Particuliere EHBO-koffer
EHBO-set voor kinderen
Verbanddoos bejaardentehuis
Verbanddoos voor gezin

Advies EHBO Onderweg

Als u veel reist of onderweg bent adviseren wij de Verbanddoos Auto. Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop te lezen valt wanneer een verbanddoos handig is om mee te nemen of zelfs verplicht is.

Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

EHBO-kit wandelen
EHBO-koffer op kamp
EHBO-koffer reis
EHBO-koffer tent
Verbanddoos voor vakantie
Verbanddoos voor onderweg

Advies EHBO Transport

Voor Transport adviseren wij  een Verbanddoos Auto. Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hierover te lezen is. Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

Autoverbandtrommel
EHBO-koffer auto
EHBO-koffer achterbak
EHBO-koffer caravan
EHBO-koffer scheepvaart
EHBO-koffer voor bedrijfswagen
EHBO-koffer vrachtwagen
EHBO-koffer voor de boot
Verbanddoos motorfiets
Verbanddoos voor caravan
Verbandtrommel voor autobus

Advies EHBO Bouw & Industrie

Voor de Bouw & Industrie adviseren wij de EHBO-koffer voor de Bouw of de EHBO-koffer Industrie. Voor veel bouwbedrijven is het wettelijk verplicht om dit type EHBO-koffer aan te schaffen. Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hier over te lezen is.

EHBO-doos voor bouwvakkers
EHBO-kist metaalhandel
EHBO-koffer hoveniersbedrijf
EHBO-koffer voor dakwerkers
EHBO-koffer voor industrie
EHBO-koffer voor op werf
EHBO-koffer voor werkplaats
Verbanddoos atelier
Verbandtrommel zorgboerderij

Advies EHBO Evenementen

Voor Evenementen adviseren wij de EHBO-koffer A of de EHBO-tas.

EHBO-kits voor jagers
EHBO-koffer carnaval
EHBO-koffer feest
EHBO-koffer Koningsdag
EHBO-koffer uitje
EHBO koffer voor evenementen
EHBO koffers voor festival
Verbanddoos feestzaal

Toch nog een branche of situatie waar we geen advies over geven? Laat het ons weten!