Advies EHBO Bedrijven

Algemeen advies bedrijven

Voor de meeste bedrijven adviseren wij de EHBO-koffer A (25 personen of meer) of onze EHBO-koffer B (minder dan 25 personen). Indien uw bedrijf beschikt over een of meer BHV’ers, raden wij de BHV-koffer aan. Deze koffer is opgesteld volgens de meest recente richtlijnen van het Oranje Kruis en heeft het vereiste keurmerk.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u specifiek advies over uw bedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.be of ontvang binnen 1 minuut een passend advies via onze Keuzehulp.

EHBO-koffer A

Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer. Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

incl. 6% btw

EHBO-koffer B

De EHBO-koffer B bevat alle benodigde artikelen voor een kleine organisatie of vereniging. Tot 25 personen is dit een perfecte koffer. Afmetingen: 32 x 22 x 13 cm

incl. 6% btw

Verplichtingen EHBO-koffers bedrijven

Alle bedrijven (met uitzondering van zelfstandigen zonder personeel) zijn volgens de wet verplicht om ten minste één EHBO-koffer te hebben. Het is daarnaast erg belangrijk dat de koffer altijd goed zichtbaar en voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar moet zijn. Al onze EHBO-koffers worden hierom geleverd inclusief wandhouder, zodat de koffer aan de muur kan worden bevestigd.

Naast de verplichte EHBO-koffer bent u als werkgever ook verplicht om BHV’ers in dienst te hebben.

Wat is een geschikte EHBO-koffer voor mijn bedrijf?

Welke koffer het meest geschikt is voor uw bedrijf, is onder andere afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de specifieke brancherisico’s. Wanneer u bijvoorbeeld een horecabedrijf heeft of in de bouw werkt,  heeft uw bedrijf te maken met verschillende risico’s. Hierom heeft EHBO-koffer.be een ruim assortiment met EHBO-koffers voor diverse branches

Vind de juiste EHBO-koffer voor uw branche!

Advies per branche

Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hier over te lezen is.

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.be.

Bedrijfs EHBO-koffer
Bedrijfsverbanddoos
Bedrijfsverbandtrommel
BHV koffer voor op de werkvloer
EHBO-koffer tandartspraktijk
EHBO-koffer op het werk
EHBO-koffer voor bedrijf
EHBO-koffer voor garage
EHBO-koffer voor gemeentehuis
EHBO-koffer voor organisatie
EHBO-koffer voor stichting
EHBO-koffer voor vereniging
EHBO-koffer ZZP
Verbanddoos bedrijf
Verbandtrommel kantoor

Gaat u binnenkort een bedrijfsevenement organiseren? Kijk dan ook naar Advies EHBO Evenementen. Of bent u op zoek naar een EHBO-koffer voor thuis? Bekijk dan Advies EHBO Thuis.

✅  Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

Uw naam

Uw e-mailadres

Onderwerp

Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.

Situatie in Oekraïne

Vanwege de situatie van Oekraïne komen er veel vragen op ons af.

Hierdoor zijn de klantenservice en ons magazijn erg druk. Leveringen

kunnen dus iets langer duren dan u normaal van ons gewend bent.