Advies EHBO Bedrijven

Bedrijven

Voor Bedrijven adviseren wij de EHBO-koffer A of  EHBO-koffer B. Dit hangt af of er meer of minder dan 25 personen aanwezig zijn in u bedrijf (boven de 25 personen adviseren wij EHBO-koffer A).

Mocht u bedrijf beschikken over een BHVer dan raden wij de BHV-koffer aan. Daarnaast is het een vuistregel voor bedrijfspanden dat er op iedere verdieping een EHBO-koffer aanwezig is.

EHBO-koffer A

Deze uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer. Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen.

ex % btw

Verbanddoos bedrijf

BHV-koffer

Gevulde koffer speciaal samengesteld voor de BHV’er. Deze BHV-koffer is goedgekeurd volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis (2016).

ex % btw

Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hier over te lezen is. Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

Bedrijfs EHBO-koffer
Bedrijfsverbanddoos
Bedrijfsverbandtrommel
BHV koffer voor op de werkvloer
EHBO-koffer tandartspraktijk
EHBO-koffer op het werk
EHBO-koffer voor bedrijf
EHBO-koffer voor garage
EHBO-koffer voor gemeentehuis
EHBO-koffer voor organisatie
EHBO-koffer voor stichting
EHBO-koffer voor vereniging
EHBO-koffer ZZP
Verbanddoos bedrijf
Verbandtrommel kantoor

>> Gaat u binnenkort een bedrijfsevenement organiseren? Kijk dan ook naar Advies EHBO Evenementen. Of bent u op zoek naar een EHBO-koffer voor thuis? Bekijk dan Advies EHBO Thuis.