Advies EHBO Bedrijven

Algemeen advies bedrijven

Voor de meeste bedrijven adviseren wij de EHBO-koffer A(25 personen of meer) of onze EHBO-koffer B (minder dan 25 personen). Indien uw bedrijf beschikt over een of meer BHV’ers, raden wij de BHV-koffer aan. Deze koffer is opgesteld volgens de meest recente richtlijnen van het Oranje Kruis en heeft het vereiste keurmerk.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u specifiek advies over uw bedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl of ontvang binnen 1 minuut een passend advies via onze Keuzehulp.

EHBO-koffer A

Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer. Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen.

ex. % btw

Verbanddoos bedrijf

BHV-koffer

Gevulde koffer speciaal samengesteld voor de BHV’er. Deze BHV-koffer is goedgekeurd volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis (2016).

ex. % btw

Verplichtingen EHBO-koffers bedrijven

Alle bedrijven (met uitzondering van zelfstandigen zonder personeel) zijn volgens de ARBO-wet verplicht om ten minste één EHBO-koffer te hebben. Het is daarnaast erg belangrijk dat de koffer altijd goed zichtbaar en voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar moet zijn. Al onze EHBO-koffers worden hierom geleverd inclusief wandhouder, zodat de koffer aan de muur kan worden bevestigd.

Naast de verplichte EHBO-koffer bent u als werkgever ook verplicht om BHV’ers in dienst te hebben.

Wat is een geschikte EHBO-koffer voor mijn bedrijf?

Welke koffer het meest geschikt is voor uw bedrijf, is onder andere afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de specifieke brancherisico’s. Wanneer u bijvoorbeeld een horecabedrijf heeft of in de bouw werkt,  heeft uw bedrijf te maken met verschillende risico’s. Hierom heeft EHBO-koffer.nl een ruim assortiment met EHBO-koffers voor diverse branches

Advies per branche

Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hier over te lezen is.

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Bedrijfs EHBO-koffer
Bedrijfsverbanddoos
Bedrijfsverbandtrommel
BHV koffer voor op de werkvloer
EHBO-koffer tandartspraktijk
EHBO-koffer op het werk
EHBO-koffer voor bedrijf
EHBO-koffer voor garage
EHBO-koffer voor gemeentehuis
EHBO-koffer voor organisatie
EHBO-koffer voor stichting
EHBO-koffer voor vereniging
EHBO-koffer ZZP
Verbanddoos bedrijf
Verbandtrommel kantoor

Gaat u binnenkort een bedrijfsevenement organiseren? Kijk dan ook naar Advies EHBO Evenementen. Of bent u op zoek naar een EHBO-koffer voor thuis? Bekijk dan Advies EHBO Thuis.