Advies EHBO Scholen

Algemeen advies EHBO-koffer Scholen

Voor de meeste scholen adviseren wij de volledige EHBO-koffer AEHBO-koffer B of de speciaal samengestelde EHBO-koffer Kinderdagverblijf. Afhankelijk van de grootte van de school kunt u ook een combinatie van EHBO-koffers aanschaffen.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u specifiek advies over uw school? Neemt u dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.be of ontvang binnen 1 minuut een passend advies via onze Keuzehulp.

  EHBO-koffer B

  EHBO-koffer B

  De EHBO-koffer B bevat alle benodigde artikelen voor een kleine organisatie of vereniging. Tot 25 personen is dit een perfecte koffer. Afmetingen: 32 x 22 x 13 cm

  49,06
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze extra EHBO-producten kunnen ook van pas komen op scholen:

Wettelijke verplichtingen EHBO Scholen

Alle scholen zijn per wet verplicht om een passende EHBO-voorziening te hebben. Er zijn echter geen specifieke regels opgesteld met betrekking tot de inhoud, vandaar dat wij voor scholen de EHBO-koffer A aanraden omdat deze erg volledig is.

Belangrijk om te weten

Het is daarnaast belangrijk om in gedachten te houden dat de EHBO-koffers in uw school voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar moeten zijn en goed in het zicht moeten hangen. Al onze EHBO-kisten worden inclusief wandhouder en handige kleurenwijzer geleverd, zodat iedereen de EHBO-koffer snel en makkelijk kan gebruiken.

Tot slot is het belangrijk dat u uw EHBO-koffer regelmatig controleert en aanvult. Wilt u uw koffer zelf controleren? Gebruik dan onze handige Checklist EHBO Koffer. Liever het controleren en aanvullen uitbesteden? Kies dan voor onze EHBO Controle- & Navuldienst.

Overzicht adviespagina’s EHBO Scholen

Omdat wij u altijd een goed passend advies willen geven over welke EHBO-doos het meest geschikt is voor uw school, hebben wij een aantal specifieke adviespagina’s geschreven:

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.be.

EHBO-koffer crèche
EHBO-koffer kinderdagverblijf
EHBO-koffer lagere school
EHBO-koffer voor basisschool
EHBO-koffer voor gymzaal
EHBO-koffer voor kinderopvang
EHBO-koffer voor middelbare school
EHBO-koffer voor op school

Heeft u advies nodig over de juiste EHBO-koffer voor de industrie branche? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Bouw & Industrie. Of bent u vaak onderweg of op reis? Bekijk dan eens Advies EHBO Onderweg.


✅  Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Onderwerp

  Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.  Situatie in Oekraïne

  Vanwege de situatie van Oekraïne komen er veel vragen op ons af.

  Hierdoor zijn de klantenservice en ons magazijn erg druk. Leveringen

  kunnen dus iets langer duren dan u normaal van ons gewend bent.