Advies EHBO Scholen

Scholen

Voor scholen adviseren wij de EHBO-koffer AEHBO-koffer B of EHBO-koffer kinderdagverblijf. Het is verstandig om tevens pleisterdispensers op te hangen. Afhankelijk van de grootte van de school kunt u ook een combinatie van EHBO-koffers aanschaffen.

  Aanbieding!
  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer. Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen.

   57,35
   64,95
  ex % btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

EHBO-koffer crèche
EHBO-koffer kinderdagverblijf
EHBO-koffer lagere school
EHBO-koffer voor basisschool
EHBO-koffer voor gymzaal
EHBO-koffer voor kinderopvang
EHBO-koffer voor middelbare school
EHBO-koffer voor op school

>>Advies nodig over de juiste EHBO-koffer in de industrie branche? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Bouw & Industrie. Of bent u vaak onderweg of op reis? Bekijk dan eens Advies EHBO Onderweg.

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Claudia De Koning

Eenvoudige maar heel duidelijke webshop. Snelle levering! EHBO koffer ziet er top uit! De andere producten waren netjes verpakt. EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden!

Remy Paulus

Een goed product en zeer correcte service en een super snelle levering. Wat wil je nog meer? Wij zijn enthousiast over dit bedrijf.