Advies EHBO Sport

Sport

Voor de Sport branche adviseren wij een EHBO-koffer Sport of een Sport EHBO-tas. Gaat u de EHBO-koffer gebruiken voor in het clubhuis? Neem dan de EHBO-koffer sport. Voor op het veld of bij uitwedstrijden? Dan is een EHBO-tas geschikter.

EHBO-tas

EHBO-tas Sport

De EHBO-tas Sport is de ideale tas voor sporters. Het is de draagbare versie van onze EHBO-koffer Sport. Geschikt voor iedere sportclub of sportactiviteit. Kleur: blauw.

ex % btw

Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop meer hier over te lezen is. Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

EHBO-doos watersporters
EHBO-koffer bergsport
EHBO-koffer jeugdbeweging
EHBO-koffer sport
EHBO koffer voor de scouting
EHBO-koffer duikers
EHBO-koffer voor op de manage
EHBO koffer voor voetbal
EHBO-koffer zwembad
EHBO-tas buitensporters
EHBO-koffer wedstrijd
Verbanddoos ijshockey
Verbanddoos sportkantine
EHBO-tas voor de sportclub

>> Vaak onderweg? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Onderweg. Of bent u op zoek naar een geschikte EHBO-uitrusting voor u voertuig? Bekijk dan Advies EHBO Transport.