Advies EHBO Thuis

Algemeen advies EHBO-koffer thuis

Voor de woonomgeving adviseren wij een Verbanddoos voor Thuis of een speciaal samengestelde familie EHBO-koffer.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u advies over uw specifieke situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.be of vind meer informatie bij onze Keuzehulp EHBO.

  Aanbieding!
  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos Thuis, geschikt voor ongelukken in- en om het huis. De inhoud van de verbanddoos thuis is gemiddeld 4 jaar houdbaar. Afmetingen: 17 x 12 x 5,5 cm

   11,58
   13,19
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Onderstaande EHBO-producten kunnen ook van pas komen in huis:

Richtlijnen inhoud Verbanddoos thuis

Ook voor thuissituaties heeft het Oranje Kruis speciale richtlijnen opgesteld waaraan een verbanddoos kan voldoen. Deze bevat bijvoorbeeld pleisters, snelverband, gaaskompressen, windsels en een verbandschaar. De volledige inhoud is te bekijken op de productpagina van de Verbanddoos Thuis.

Advies voor specifieke thuissituaties

Wilt u liever een verbanddoos die bijvoorbeeld specifiek samengesteld is voor kinderen? Hieronder vindt u het overzicht van onze adviespagina’s voor verschillende thuissituaties.

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.be.

EHBO-set voor kinderen
Airbnb EHBO-koffer
EHBO-koffer appartement
EHBO-koffer in huis
EHBO-koffer voor thuis
EHBO-tasje voor studenten
EHBO-tas voor preppers
Huisverbandtrommels
Particuliere EHBO-koffer
Verbanddoos bejaardentehuis
Verbanddoos voor gezin
Verbanddoos voor particulieren

Heeft u EHBO advies nodig voor de transport branche? Bekijk dan Advies EHBO Transport. Of bent u op zoek naar EHBO-koffer voor uw bedrijf? Ga dan naar Advies EHBO Bedrijf.


✅  Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.