Advies EHBO Transport

Transport

Voor Transport adviseren wij  een Verbanddoos Auto. Gaat u wel eens naar het buitenland? Dan is het in veel landen verplicht om een verbanddoos in uw voertuig te hebben.

  Aanbieding!
  Verbanddoos Auto

  Verbanddoos Auto

  Onze Verbanddoos Auto is speciaal voor onderweg en voldoet aan de Europese richtlijn. Doordat hij compact is, is hij gemakkelijk op te bergen.

   13,95
   17,95
  ex % btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Hieronder hebben wij verschillende pagina’s waarop te lezen valt wat de voordelen van de verbanddoos auto is en in welke landen er verplichtingen gelden. Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl

Autoverbandtrommel
EHBO-koffer auto
EHBO-koffer achterbak
EHBO-koffer caravan
EHBO-koffer scheepvaart
EHBO-koffer voor bedrijfswagen
EHBO-koffer vrachtwagen
EHBO-koffer voor de boot
Verbanddoos motorfiets
Verbanddoos voor caravan
Verbandtrommel voor autobus

>> Is u sport vereniging op zoek naar de juiste EHBO-koffer? Bekijk dan Advies EHBO Sport. Of bent u op zoek naar EHBO-kit voor thuis? Laat u zich dan adviseren op de pagina Advies EHBO Thuis Woonomgeving.

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Claudia De Koning

Eenvoudige maar heel duidelijke webshop. Snelle levering! EHBO koffer ziet er top uit! De andere producten waren netjes verpakt. EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden!

Remy Paulus

Een goed product en zeer correcte service en een super snelle levering. Wat wil je nog meer? Wij zijn enthousiast over dit bedrijf.