Heeft u een eigen café en wilt u dat uw bezoekers onbezorgd bij u kunnen genieten? Zorg er dan voor dat er een goed uitgeruste EHBO-kist voor café aanwezig is. Ook in een face zit een ongelukje in een klein hoekje en het is dan belangrijk dat u eerste hulp kunt toedienen als dat nodig is.

Het advies op deze pagina is ook geschikt voor de volgende branches:

 • Bar
 • Brouwerij
 • Coffeeshop
 • Kroeg
 • Pub
 • Cafetaria
 • Koffiebar

Voor een café adviseren wij de EHBO-koffer Horeca, deze is samengesteld aan de hand van de HACCP richtlijnen.

Als aanvulling op de EHBO-kist voor café raden wij de volgende producten aan:

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

De HACCP richtlijnen 

Onze EHBO-koffer voor café is opgesteld aan de hand van de HACCP richtlijnen. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is een risico-inventarisatie betreft voedselveiligheid. Vanuit de Europese Unie is vastgesteld dat elk bedrijf dat zich bezighoudt met levensmiddelen moet voldoen aan de HACCP regelgeving, om het risico op besmetting zoveel mogelijk te elimineren.

Een belangrijk aspect is de hygiënecode horeca, waarin het registreren en bewaken van vries- en koelcellen verplicht is. Maar ook als het gaat om de hygiëne en veiligheid van de werknemers. Denk daarbij aan het gebruik van de juiste detecteerbare pleisters en werknemers in het bezit van een BHV diploma. 

EHBO-kist voor café kopen

Wij verkopen een complete EHBO-koffer voor café en andere uitgaansgelegenheden, waar alle onderdelen in zitten die u maar nodig kunt hebben. In onze verbanddoos zitten onder andere zwachtels, mitella`s, steriele snelverbanden, kompressen en blauwe pleisters, waarmee u eenvoudig slachtoffers van eerste hulp kunt voorzien.

EHBO-kist voor cafe

Een gebruiksvriendelijke verbanddoos voor een café

De verbanddoos is geheel logisch ingedeeld. Met andere woorden, als u snel een bepaald onderdeel moet vinden, dan zal dit geen probleem zijn. We hebben ernaar gestreefd om onze EHBO-dozen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Hiervoor hebben wij dan ook een handige kleurenwijzer aan onze EHBO-kisten toegevoegd. Hierop ziet u razendsnel welke behandeling er nodig is bij welke verwonding! Zo kan zelfs iemand zonder EHBO-diploma onze koffer gebruiken om eerste hulp te verlenen.

Hoeveel EHBO-koffers heeft u nodig?

Elk café  is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw café 1 grote ruimte en 1 keuken heeft, dan hoort er op alle twee de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.


 

EHBO-regels

 • 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
 • Bereikbaarheid –  Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
 • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.  

Waarom bij EHBO-koffer.be bestellen?

 • Altijd het juiste advies voor elke branche
 • Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
 • Bedrijven kunnen ook achteraf betalen per factuur.
 • Snelle reactietijd klantenservice 

 

 

 


Een EHBO-kist café

Het is verplicht dat er in een café of ander soort horecagelegenheid een verbanddoos aanwezig is. Als u een EHBO-kist bestelt bij EHBO-koffer.be, dan weet u zeker dat deze helemaal compleet wordt geleverd en aan de HACCP voldoen. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Op zoek naar een EHBO-koffer Horeca?  Of wilt u meer weten over een Bedrijfs EHBO-koffer?