Het is heel erg verstandig om een EHBO-koffer Caravan te hebben, in veel Europese landen is dit zelfs verplicht! Een zeer geschikte EHBO-koffer voor in de caravan of camper is onze Verbanddoos auto. Deze bevat ruim twintig verbandmiddelen en door de zeer compacte afmetingen (17 cm x 11 cm x 5,5 cm) is er altijd wel plaats voor deze verbandtrommel in uw caravan.

Voor in de caravan adviseren wij onze compacte en complete Verbanddoos Auto. Deze is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm.

Deze EHBO-producten kunnen ook van pas komen in een caravan:

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

Inhoud EHBO-koffer Caravan

Afmetingen: 26 x 17 x 6 cm

Onze Verbanddoos Auto is geschikt voor Caravans en bevat alle EHBO-materialen die verplicht zijn en voldoet aan de Europese richtlijnen (veiligheidsnorm DIN 13164). Hij is ondanks zijn formaat zeer compleet en bevat de volgende verbandmiddelen:

Algemene EHBO-artikelen

1 x Allesknipper 18 cm
2 x Driekante doek (mitella)
2 x Gepoederde vinyl handschoenen (per paar)
1 x Pleisterstrip 6 cm x 10 cm (8 stuks)
2 x Pleisterstrip 1,9 cm x 7,2 cm
4 x Pleisterstrip 2,5 cm x 7,2 cm
1 x Reddingsdeken goud/zilver
1 x Rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m
2 x Vingertoppleister
2 x Vingerpleister 2 cm x 12 cm
2 x Vochtige doekjes

Algemene verbandsartikelen

1 x Snelverband 6 cm x 8 cm gerold (nr. 1)
2 x Snelverband 8 cm x 10 cm gerold (nr. 2)
1 x Snelverband 10 cm x 12 cm gerold (nr. 3)
2 x Elastisch hydrofiele zwachtel 6 cm x 4 m
3 x Elastisch hydrofiele zwachtel 8 cm x 4 m
6 x Niet verklevend wondkompres 10 cm x 10 cm
1 x Verbanddoek 60 cm x 80 cm
1 x Verbanddoek 40 cm x 60 cm


Geschikte EHBO dozen voor in de caravan

Dit type verbanddoos voor in de caravan is zeer compleet en bevat alle materialen die verplicht zijn volgens Europese richtlijnen. In een aantal Europese landen, zoals België, Duitsland en Oostenrijk is het zelfs verplicht om zo’n verbanddoos bij u te hebben. Dus wanneer u naar een van deze landen met vakantie gaat mag deze doos zeker niet ontbreken in uw caravan of camper.

EHBO-koffer caravan

Aanvulling voor EHBO doos in caravan

Een geschikte aanvulling voor uw vakantie verbandtrommel zijn instant coldpacks. Deze hoeven niet in de koelkast te liggen. U knijpt het compartiment stuk en u heeft direct een ijskoud coldpack om met een doek op de pijnlijke plek te leggen. En kijk ook eens naar andere handige producten zoals de pleisterspray en de blarenprikkers.

Ook hebben wij advies voor de EHBO-koffer uitje. Wilt u naast de caravan ook een EHBO-koffer voor op een festival? Bekijk EHBO-koffer Festival.