Ieder huishouden hoort een EHBO-koffer voor thuis te hebben. Speciaal voor ongelukken in en rondom het huis hebben we de Verbanddoos Thuis samengesteld. Op deze pagina krijgt u advies over wat wij aanraden om in huis te hebben. Heeft u vragen? Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.be.

Het advies op deze pagina is ook geschikt voor de volgende doelgroepen en situaties:

 • Gezinshuis
 • Huishoudelijk
 • Huis
 • Studio
 • Thuisapotheek
 • Thuisgebruik
 • Tuin
 • Vakantiewoning
 • Volkstuin
 • Wonen

 

  Aanbieding!
  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos Thuis, geschikt voor ongelukken in- en om het huis. De inhoud van de verbanddoos thuis is gemiddeld 4 jaar houdbaar. Afmetingen: 17 x 12 x 5,5 cm

   11,58
   13,19
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Onderstaande EHBO-artikelen raden wij aan als aanvulling op de Verbanddoos Thuis:

Inhoud verbanddoos thuis

Bij de verbandset thuis zit een overzichtelijk stappenplan, zodat u in één oogopslag kunt zien wat u nodig heeft uit deze goed gesorteerde verbandtrommel. Zo kan iedereen de eerstehulpset eenvoudig en snel gebruiken. In de verbanddoos vindt u allerlei handige producten zoals een splinterpincet, wondgaas, desinfectant en verschillende soorten verbanden en wondpleisters.  Hieronder vindt u de volledige inhoud van de Verbanddoos Thuis:

Afmetingen: 17 cm x 11 cm x 5,5 cm

Algemene EHBO-artikelen

1 x Reddingsdeken
1 x Paar vinyl handschoenen
1 x Verbandschaar
1 x Pincet
4 x Alcoholdoekjes
1 x EHBO-handleiding

Algemene verbandartikelen

1 x Elastisch windsel 8 cm x 4 m
1 x Mitella
1 x Ideaal windsel 6 cm x 5 m
4 x Kinderpleisterstrip 1,9 cm x 6,3 cm
6 x Pleisterstrip 1,9 cm x 7,2 cm
2 x Vingerpleister 12 cm x 2 cm
2 x Wondpleister 10 cm x 6 cm
4 x Gaaskompres 5 cm x 7,5 cm (1/16) steriel
1 x Rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m


Alles bij de hand in een EHBO-koffer voor thuis

Het grote voordeel van een verbandkit in huis is, dat alles er overzichtelijk en hygiënisch in opgeborgen kan worden. Geef de verbandtrommel daarom een vaste plaats in uw woning, dan grijpt u nooit mis en kunt u adequaat handelen als u eerste hulp moet verlenen. Zo hoeft u in geval van nood niet eerst het hele huis af te zoeken naar een pleister, verbandschaar, een mitella of een wondverband. Zo bespaart u tijd en dat kan, vooral bij een ernstige verwonding, net dat verschil maken.

Waar kan ik het beste de EHBO-koffer bewaren?

We adviseren om de verbanddoos op een plaats te leggen waar iedereen gemakkelijk bij kunt. Vaak zien we dat een verbandtrommel in de keuken of in de badkamer geplaatst wordt. De keuken lijkt een meer voor de hand liggende plek, omdat daar de kans op ongelukjes groter is en men in de meeste gevallen niet eerst naar boven hoeft te lopen voor de verbandtrommel.

Zorg ervoor dat iedereen in het huishouden weet waar de EHBO-doos is opgeborgen. Leg de doos niet in een volle kast achter allerlei spullen, zo kan men er niet snel bij in een noodsituatie.

EHBO-koffer voor thuis

Regelmatig controleren

Het is belangrijk om de EHBO-doos met enige regelmatig te controleren. Bepaalde producten hebben een houdbaarheid en moeten dan vervangen worden. Gebruik producten uit de verbanddoos niet meerdere malen (op de verbandschaar na), maar vervang ze na gebruik. U kunt de EHBO-doos ook aanvullen met extra producten, zoals pleisters of drukverband pols.

Waarom bij EHBO-koffer.be bestellen?

 • Altijd het juiste advies voor elke branche
 • Vanaf € 50,- betaalt u geen verzendkosten
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
 • U kunt betalen per factuur
 • Snelle en vakkundige klantenservice

 

EHBO-koffer.be verkoopt ook een EHBO-koffer voor Gezondheidszorg of een EHBO-koffer voor Uitgaansgelegenheid.


✅ Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.