Als een grote groep kinderen met elkaar op kamp gaat, dan wil er nog wel eens een ongelukje gebeuren. Het is dan van belang dat er een goede EHBO-koffer op kamp aanwezig is. Op deze pagina adviseren wij u over wat er qua EHBO nodig is op uw kamp.

Gaat u een verbanddoos tijdens kamp meenemen? Voor op kamp adviseren wij de EHBO-tas. Deze bevat onze A vulling.

  EHBO-tas

  EHBO-tas

  Deze EHBO-Tas mét A vulling is voor wanneer u op locatie voorzien wilt zijn van een complete EHBO-uitrusting. Kleur: blauw

   37,60
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

 

Heeft u ook aan deze EHBO-spullen gedacht voor op kamp?

 

Wij geven op deze pagina een advies en U dient hiermee zelf in te schatten welke andere artikelen er precies nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn extra pleisters, zwachtels & windselsBHV-materialen of bijvoorbeeld coldpacks

Hoeveel EHBO-koffers heeft u nodig?

Elk kampterrein is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw terrein een clubhuis, twee grote tenten en 1 keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

EHBO-regels

 • 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
 • Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
 • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.  

Waarom bij EHBO-koffer.be bestellen?

 • Altijd het juiste advies voor elke branche
 • Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
 • Organisaties kunnen achteraf betalen per factuur
 • Snelle en vakkundige klantenservice 

 

Heeft u toch nog vragen of wilt u specifiek advies voor uw uitgaansgelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!


Een EHBO-koffer op kamp meenemen

Wij hebben deze EHBO-tas voor op Kamp met grote zorg samengesteld en voorzien van alles dat u bij een ongelukje op kamp maar nodig kunt hebben. Zo vindt u hier mitella’s voor serieuzere verwondingen aan de arm, maar ook gaasjes, verbanden en zwachtels. Uiteraard kunnen pleisters niet ontbreken en bent u met onze EHBO-tas ook voorzien van kompressen, veiligheidsspelden en watten.

Om het verlenen van eerste hulp zo makkelijk mogelijk te maken zit er in elke EHBO-koffer ook een ingenieuze kleurenwijzer. Hier ziet u in een oogopslag welk onderdeel van de verbandtrommel er in welke situatie nodig is. Hierdoor is onze EHBO-tas ook te gebruiken door mensen die geen ervaring hebben met eerste hulp.

EHBO-koffer op kamp

Kies de juiste EHBO-tas

Heeft u voor een andere gelegenheid een EHBO-koffer nodig? Kijkt u dan eens rustig op onze website. U vindt hier voor meerdere verschillende situaties een eigen EHBO-koffer. Zo weet u altijd dat u de juiste EHBO-koffer op de juiste plek klaar heeft staan. Wij voorzien u graag van advies over welke koffer u het beste kunt gebruiken.

Bekijk ook onze EHBO-tas voor preppers of de Verbandtrommel Zorgboerderij.