Voor deze zoekopdracht adviseren wij de EHBO-koffer Industrie.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de EHBO-koffer Industrie en de EHBO-wetgeving. Heeft u hier nog vragen over? Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.be.

Waar wilt u meer over weten?


Algemene regelgeving

Het is wettelijk vastgesteld in de ARBOwet dat elk bedrijf over een EHBO voorziening moet beschikken. Deze voorziening moet compleet zijn en regelmatig gecheckt worden. Wat deze voorziening inhoudt, is per situatie verschillend. Bij bedrijven in de industrie is de vereiste inhoud anders dan bij een gewoon kantoorbedrijf.

Een EHBO-koffer voor industrie is dus onmisbaar in de industriële sector. Onder de industriële sector vallen bedrijven die goederen of artikelen in fabrieken produceren en verwerken. Er wordt veel zwaar werk gedaan met machines en gevaarlijk materiaal, waardoor de kans op een verwonding vrij aannemelijk is. Elk bedrijf is volgens de wet verplicht om een EHBO-koffer te hebben.

Waarom deze EHBO-koffer

EHBO-koffer voor industrie is een uitgebreide verbanddoos die voldoet aan de normen en eisen volgens de wet. Deze verbandtrommel is verplicht voor bedrijven. Echter hebben we gemerkt dat ondanks dat onze normale verbandkoffer (de EHBO-koffer A) al zeer uitgebreid is, dit nog niet voldoende is voor industriële bedrijven. We hebben daarom speciaal een industriële verbandkoffer samengesteld die voldoet aan alle wensen.

Voor welke bedrijven is de EHBO-koffer Industrie geschikt?

De EHBO-koffer Industrie is geschikt voor bedrijven die materialen verwerken tot producten en bedrijven die machines, apparatuur of andere benodigdheden repareren of installeren voor andere bedrijven. Denk hierbij aan: houtbewerking en de productie van voedsel, dranken, tabaksproducten, kleding, papier, computers, elektronische apparatuur, lederwaren, schoenen, meubels, machines, auto’s of chemische, farmaceutische, metalen, etc.

 

EHBO-koffer voor industrie


Hoeveel EHBO-koffers heb ik nodig?

Elk bedrijf is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw werkplaats een kantoor, kantine en een keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

 

Controleer met enige regelmaat

Als u in het bezit bent van een EHBO-koffer is het van belang dat de verbanddoos met enige regelmaat gecontroleerd wordt. Zeker in de industriële sector zal de verbanddoos waarschijnlijk veelvoudig gebruikt worden door de werknemers. Niets is dan zo vervelend dat het juiste verbandmiddel zich op dat moment niet in de trommel bevindt.

De verbandmiddelen zijn gemiddeld zo’n 4 jaar houdbaar. Met het bijgeleverde materiaal kan de verbanddoos goed in het zicht gehangen worden. Zo kan iedereen werkzaam in het bedrijf de EHBO-koffer gemakkelijk vinden.

Bestel de EHBO-koffer voor industrie nu

Wij hanteren geen verzendkosten vanaf € 50 ,-, dit betekent dat de industriële verbandkoffer gratis naar u verzonden wordt. Wanneer u de koffer voor 15:00 uur bestelt, heeft u hem de volgende werkdag al op kantoor. Betalen is o.a. mogelijk per factuur (bedrijven), Bancontact en creditcard.

Werkzaam in de bouw? Bekijk ook eens onze EHBO-doos voor bouwvakkers  Of de EHBO-koffer voor de werkplaats.


Inhoud van de EHBO-koffer

Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

Net als de EHBO-koffer voor de bouwsector neemt deze Verbanddoos Industrie onze EHBO-koffer A als uitgangspunt, aangevuld met artikelen speciaal voor de industrie:

Inhoud speciaal voor de Industrie

1 x Brandwonden kompres 10 x 10 cm
1 x Co-flex bruine bandage 2,5 cm x 4,5 m
2 x Eye pad & bandage oogkompres
1 x Ideaal windsel 8 cm x 5 m
10 x Lange vingerpleister 18 cm x 2 cm
1 x Leukostrip 6,4 cm x 76 mm (3 stuks)
1 x Pleisterstrip 6 cm x 1 m
1 x Pleisterstrip 8 cm x 1 m
1 x Reddingsdeken goud/zilver
5 x Steri wash oogspoelling 20 ml

Algemene EHBO-artikelen

1 x Reinigingsalcohol (desinfectant) 10 ml
1 x Driekante doek (mitella)
1 x Rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m
1 x Safe kiss beademingsdoekje
1 x Splinterpincet 8 cm RVS
1 x Synthetische watten 3 m x 10 cm
1 x Verbandschaar 14 cm RVS
1 x Veiligheidsspelden (3 stuks)
1 x Vinyl handschoenen (per paar)
2 x Witte watten 10 gram
1 x Wondpleister assortiment 30 stuks
10 x Verbandklemmen

Algemene verbandartikelen

2 x Elastisch hydrofiele zwachtel 4 cm x 4 m
3 x Elastisch hydrofiele zwachtel 6 cm x 4 m
16 x Gaaskompres 5 cm x 7,5 cm (1/16) steriel
10 x Gaaskompres 5 cm x 5 cm steriel
2 x Metalline kompres 8 cm x 10 cm
4 x Snelverband 6 cm x 8 cm gerold (nr. 1)
2 x Snelverband 8 cm x 10 cm gerold (nr. 2)
2 x Universeel (steun)windsel 8 cm x 5 m
2 x Wondsnelverband 6 cm x 8 cm plat model


Andere geadviseerde producten

Heeft u ook al eens aan de volgende EHBO-producten gedacht als aanvulling voor de industrie?


Offerte aanvragen

✅ Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.  Het advies op deze pagina is onder andere geschikt voor:

  • Productie
  • Bedrijfshal
  • Fabriek
  • Glasindustrie
  • Kunstofverwerking
  • Metaalgieterij
  • Magazijn
  • Eierhandel
  • Staalbedrijf
  • Schrijnwerk
  • Buitenschrijnwerk
  • Houtindustrie
  • Elektrotechniek
  • Schrijnwerkerij
  • Schrijnwerker
  • Warehouse
  • Houtbewerking
  • Distributiecentrum
  • Houthandel
  • Schoenmakerij

   

  Een goede EHBO-kist voor de metaalhandel is voor iedere metaalhandel vereist. Wist u dat ieder bouwbedrijf zelfs wettelijk verplicht is om een EHBO-kist te hebben? En dat de inhoud van de verbandtrommels regelmatig vervangen moet worden? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de EHBO-voorziening voor metaalhandels.

  Dit advies is geschikt voor o.a. de volgende situaties of sectoren:

  • Metaalhandel
  • Metaalsector
  • Staalbedrijf
  • Snijbedrijf

   

  Voor de metaalindustrie adviseren wij onze EHBO-koffer Industrie. Deze is speciaal samengesteld om de meeste ongelukken spoedig te kunnen behandelen.


  Als aanvulling op de EHBO-koffer kunnen deze EHBO producten voor de metaalhandel ook goed van pas komen:

   

  Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra verbandmiddelen of bijvoorbeeld coldpacks.

  Hoeveel EHBO-koffers heeft uw metaalhandel nodig?

  Elk bedrijf is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw metaalhandel een kantoor, werkruimte en een keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

  EHBO-regels

  • 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
  • Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
  • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden. 

  Waarom bij EHBO-koffer.be bestellen?

  • Altijd het juiste advies voor elke branche
  • Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
  • Bedrijven kunnen altijd achteraf betalen per factuur
  • Snelle en vakkundige klantenservice 

   

  Komt u er niet uit of wilt u wat extra advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook voor offertes.


  Kwaliteit EHBO-kist metaalhandel

  Iedere verbanddoos die wij leveren voldoet aan alle wettelijke eisen. Hiermee kunt u kleine verwondingen op de bouwplaats direct zelf behandelen. Zo bevatten onze EHBO-kisten niet alleen veel verschillende soorten wondverband en pleisters, maar ook een oogspoelfles en een reddingsdeken.

  EHBO-kist metaalhandel

  Vervanging van verbandmiddelen

  De desinfectant en het oogspoelmiddel zijn ongeopend beperkt houdbaar. Na gebruik is het restant niet meer steriel en kunt u de flessen het beste vervangen. Ook de handschoenen, verbanden en gaasjes in de EHBO-kist zijn steriel verpakt. In een ongeopende verpakking zijn ze gemiddeld vier jaar gegarandeerd steriel. Voor de veiligheid van uw medewerkers adviseren wij u om de inhoud van de EHBO-koffers regelmatig te controleren en de inhoud zo nodig te vervangen. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres, zo kunt u zonder probleem drukverband kopen.

  Koop de juiste verbanddoos voor metaalhandel

  Onze klanten zijn zeer tevreden over onze goede producten. Naast scherpe prijzen en gratis verzending leveren wij een snelle service: wanneer u uw bestelling voor 15:00 plaatst, wordt uw aankoop de volgende dag bij u bezorgd. Betalen is o.a. mogelijk per factuur (bedrijven), Bancontact en creditcard.

  Werkzaam in de tuinbouw? Bekijk eens EHBO-koffer hoveniersbedrijf. Of laat u informeren over de EHBO-koffer voor dakwerkers.