Een EHBO-koffer voor preppers mag niet ontbreken in uw uitrusting. Bent u iemand die graag op alle mogelijke gebeurtenissen voorbereid wil zijn? Dan is het raadzaam om hiervoor een voorraad basisbenodigdheden aan te leggen. Deze tas is te gebruiken in allerlei situaties, of dit nu thuis, onderweg of op een bedrijfslocatie is.

Voor preppers adviseren wij de EHBO-tas of de Verbanddoos Onderweg.

  EHBO-tas

  EHBO-tas

  Deze EHBO-Tas mét A vulling is voor wanneer u op locatie voorzien wilt zijn van een complete EHBO-uitrusting. Kleur: blauw

   37,60
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Verbandtas voor preppers

Een handzame EHBO-tas heeft als voordeel dat deze makkelijk te dragen is. De tas is overzichtelijk en efficiënt ingedeeld en is voorzien van een scala aan EHBO-materialen. Ook deze EHBO-tas voor preppers is, net als alle andere uitvoeringen, voorzien van de gepatenteerde kleurenwijzer.

Deze kleurenwijzer vertelt u op eenvoudige wijze welke materialen en handelingen toegepast moeten worden in een bepaalde situatie. Dit kan een extra steuntje in de rug zijn voor degene met EHBO-ervaring. Echter, wanneer er onverhoopt alleen iemand zonder uitgebreide kennis aanwezig is, kan ook deze persoon met behulp van de kleurenwijzer direct handelen. Zo verliest u geen kostbare tijd met zoeken en kunt u adequaat reageren wanneer hulp niet direct beschikbaar is.

EHBO-tas voor preppers

Inhoud van deze EHBO-tas voor preppers

In deze EHBO tas voor preppers vindt u, onder andere, zwachtels, hechtpleisters, diverse snelverbanden, gaasjes en drukverbanden. Uiteraard is de tas ook voorzien van onmisbare zaken zoals een verbandschaar, een pincet en een flesje desinfectant. De inhoud van de tas stemt overeen met de inhoud van een reguliere EHBO-koffer type A.

Juist in situaties waarin medische hulp op zich laat wachten, is het van levensbelang om met steriele en deugdelijke materialen kleinere en grotere ongelukken te kunnen behandelen. Met deze verbandtas bent u goed voorbereid op onverwachte situaties.

Wandelt u veel? Zorg dat u  de EHBO-kit wandelen meeneemt. Of bekijk ook onze EHBO-koffer op kamp.