Een goede EHBO-kist voor de metaalhandel is voor iedere metaalhandel vereist. Wist u dat ieder bouwbedrijf zelfs wettelijk verplicht is om een EHBO-kist te hebben? En dat de inhoud van de verbandtrommels regelmatig vervangen moet worden? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de EHBO-voorziening voor metaalhandels.

Dit advies is geschikt voor o.a. de volgende situaties of sectoren:

 • Metaalhandel
 • Metaalsector
 • Staalbedrijf
 • Snijbedrijf

 

Voor de metaalindustrie adviseren wij onze EHBO-koffer Industrie. Deze is speciaal samengesteld om de meeste ongelukken spoedig te kunnen behandelen.


Als aanvulling op de EHBO-koffer kunnen deze EHBO producten voor de metaalhandel ook goed van pas komen:

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra verbandmiddelen of bijvoorbeeld coldpacks.

Hoeveel EHBO-koffers heeft uw metaalhandel nodig?

Elk bedrijf is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw metaalhandel een kantoor, werkruimte en een keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

EHBO-regels

 • 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
 • Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
 • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden. 

Waarom bij EHBO-koffer.be bestellen?

 • Altijd het juiste advies voor elke branche
 • Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
 • Bedrijven kunnen altijd achteraf betalen per factuur
 • Snelle en vakkundige klantenservice 

 

Komt u er niet uit of wilt u wat extra advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook voor offertes.


Kwaliteit EHBO-kist metaalhandel

Iedere verbanddoos die wij leveren voldoet aan alle wettelijke eisen. Hiermee kunt u kleine verwondingen op de bouwplaats direct zelf behandelen. Zo bevatten onze EHBO-kisten niet alleen veel verschillende soorten wondverband en pleisters, maar ook een oogspoelfles en een reddingsdeken.

EHBO-kist metaalhandel

Vervanging van verbandmiddelen

De desinfectant en het oogspoelmiddel zijn ongeopend beperkt houdbaar. Na gebruik is het restant niet meer steriel en kunt u de flessen het beste vervangen. Ook de handschoenen, verbanden en gaasjes in de EHBO-kist zijn steriel verpakt. In een ongeopende verpakking zijn ze gemiddeld vier jaar gegarandeerd steriel. Voor de veiligheid van uw medewerkers adviseren wij u om de inhoud van de EHBO-koffers regelmatig te controleren en de inhoud zo nodig te vervangen. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres, zo kunt u zonder probleem drukverband kopen.

Koop de juiste verbanddoos voor metaalhandel

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze goede producten. Naast scherpe prijzen en gratis verzending leveren wij een snelle service: wanneer u uw bestelling voor 15:00 plaatst, wordt uw aankoop de volgende dag bij u bezorgd. Betalen is o.a. mogelijk per factuur (bedrijven), Bancontact en creditcard.

Werkzaam in de tuinbouw? Bekijk eens EHBO-koffer hoveniersbedrijf. Of laat u informeren over de EHBO-koffer voor dakwerkers.