Voor op vakantie hebben wij een speciale EHBO reisset samengesteld. Deze bevat alle basis EHBO-artikelen die u tijdens een vakantie nodig kunt hebben.

Het advies op deze pagina is o.a. geschikt voor onderstaande situaties:

 • Vakantie
 • Camping
 • Toerisme
 • Kamperen

 

Voor vakanties adviseren wij onze kleine compacte EHBO reisset.

  Aanbieding!
  EHBO reisset

  EHBO reisset

  Compacte en stevige EHBO reisset die u mee kunt nemen op reis/onderweg/op vakantie. Afmetingen: 13 cm x 12,5 cm x 5 cm

   8,61
   9,82
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Denkt u tijdens uw vakantie ook aan de volgende aanvullende producten?

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra horeca-pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

Inhoud EHBO Reisset

Speciaal voor op vakantie hebben wij dit handige EHBO-setje samengesteld. U kunt onderstaande volgende artikelen er in vinden. Deze stevige kit heeft verder genoeg ruimte om bijvoorbeeld ook eigen medicatie op te bergen en bevat ook instructies om veilig eerste hulp toe te passen.

Algemene EHBO-artikelen

1 x Verbandschaar
1 x Pincet
1 x Paar vinyl handschoenen

Algemene verbandsartikelen

1 x Wondpleister assortiment 3 maten à 15 stuks
1 x Snelverband gerond 6 cm x 8 cm
1 x Mitella
1 x Elastisch windsel 8 cm x 4 m
2 x Alcoholdoekje
2 x Gaaskompres steriel 5 cm x 5 cm
1 x Rol hechtpleister 1,25 cm x 5 m

Afmetingen: 13 cm x 12,5 cm x 5 cm


Verbanddoos voor de vakantie

EHBO-koffer.be heeft voor u de juiste verbanddoos voor de vakantie. De meest voorkomende ongevallen tijdens de vakantie zijn met stip op de eerste plaats; valongelukken, waarbij men een schaafwond, verstuiking of kneuzing opdoet. Met enige afstand staat op de tweede plaats: snijden en op de derde plaats staan beklemmingen. Denk aan kindervingers tussen de autodeur.

Inhoud verbanddoos vakantie

Met een verbanddoos voor de vakantie van EHBO-koffer.be heeft u de belangrijkste en meestgebruikte EHBO-middelen bij u om adequaat hulp te kunnen verlenen. Deze verbanddoos heeft een praktische kleine afmeting waardoor er altijd wel een plaatsje in de auto of in de koffer is. Onze verbanddoos bevat veel verbandartikelen, onder andere: een verbandschaar, steriele gaasjes, hechtpleister, verband en wondsnelverband. Daarnaast zit er nog een zak met 15 pleisters in.

EHBO-koffer vakantie

Verbanddoos voor vakantie: koop ook coldpacks

Op de vierde plaats van ongelukken staan de brandwonden. U koopt bij ons gemakkelijk extra instant coldpacks of nog beter, brandwonden kompressen. U hoeft geen koelkast te hebben voor deze packs. Voor de eerder genoemde kneuzingen zijn de coldpacks ook ideaal.

Opzoek naar een EHBO-koffer Thuiszorg? Of bekijk onze adviespagina voor Baby.