Controle/Navullen

Volgens de Arbowet is het wettelijk vastgelegd dat elk bedrijf moet beschikken over een goed gevulde en complete EHBO-voorziening. Wij adviseren om uw EHBO-koffer minstens 1x per half jaar te controleren en aan te vullen. Er zijn twee mogelijkheden voor het controleren van de koffers:

 1. Zelf navullen: U controleert de koffers met onze gratis checklist EHBO-koffers en bestelt de producten direct online.
 2. Controle & aanvulling door onze controledienst: U maakt gebruik van onze EHBO Controle- & Navuldienst.

In onderstaand filmpje leggen wij u kort uit hoe vaak u EHBO-koffer moet controleren, waar u op moet letten tijdens het controleren en op welke manier u uw EHBO-koffers kunt controleren.

Hieronder leest u meer over de opties voor het checken van uw EHBO-voorziening.

1. Zelf navullen EHBO-koffers

Voor kleine bedrijven is het voordeliger om zelf de EHBO-voorziening aan te vullen. U kunt dit doen door uw EHBO-koffer te controleren aan de hand van onze gratis Checklist EHBO-koffers. U kunt de producten eenvoudig direct online bestellen of eerst downloaden.

Wilt u liever in één keer de inhoud van uw koffer bestellen? Dan kunt u ook een complete navulling voor uw EHBO-koffer bestellen. Bijvoorbeeld de uitgebreide Inhoud EHBO-koffer A of de iets kleinere Inhoud EHBO-koffer B.

Download hieronder de Checklist of bestel direct uw volledige navulling. 

2. Controle & Aanvulling EHBO-koffers door onze controledienst

Wij controleren in België alleen verbandtrommels en AED’s in het gebied Antwerpen, Hasselt en Maastricht.

Voor grote organisaties bieden wij een Alles geregeld controle pakket aan. Een van onze veiligheids-experts komt langs en zorgt ervoor dat uw EHBO-voorziening weer compleet is. De volgende acties worden uitgevoerd:

 • Controle EHBO-materialen
 • Aanvullen gebruikte verbandmiddelen
 • Schoonmaken
 • Nakijken houdbaarheid producten
 • Plaatsen Controle-& Goedkeuringssticker

  Deze service kost € 4,50 per koffer (excl. BTW en verbandmiddelen) en € 20,- voorrijkosten per locatie. U zult na het bestellen  zo snel mogelijk door ons gebeld worden voor een afspraak. Indien u niet precies weet hoeveel EHBO-koffers er aanwezig zijn is dit geen probleem.


  Vraag via onderstaand contactformulier het controleren/navullen van uw EHBO-voorziening aan of ga naar ons Alles geregeld controle pakket.

  Uw naam

  e-mail

  Onderwerp

  Uw bericht