EHBO-doos voor watersporters

Bent u een liefhebber van watersport en opzoek naar een EHBO-doos voor watersporters? Wij raden u aan om een goede EHBO-doos voor watersporters bij de hand te hebben. Op deze pagina adviseren wij u over wat u nodig heeft.

Voor watersporters adviseren wij onze EHBO reisset. Deze bevat alle meestvoorkomende items die u bij EHBO nodig kunt hebben.

  Aanbieding!
  EHBO reisset

  EHBO reisset

  Compacte en stevige EHBO reisset die u mee kunt nemen op reis/onderweg/op vakantie. Afmetingen: 13 cm x 12,5 cm x 5 cm

   8,61
   9,82
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze producten kunnen ook van pas komen voor watersporters:

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht heeft u behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er precies nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoelingbrandwonden kompressenhoreca-pleisters of bijvoorbeeld coldpacks

Heeft u toch nog vragen of wilt u specifiek advies voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op via chat, mail of telefoon. Wij adviseren u graag!


EHBO spullen voor zeilers

Bent u een fervent zeiler? Zorg dan steeds dat er een verbanddoos op de zeilboot aanwezig is. Ten midden van het water heeft u niet de mogelijkheid om externe hulp in te roepen welke onmiddellijk beschikbaar is. Indien er meer dan 10 mensen aan boord zijn, dan is wellicht onze EHBO-tas of EHBO-koffer A meer geschikt.

U bent het aan uzelf en uw medezeilers verplicht om een EHBO-doos voor watersport aan boord te hebben. Zodat u steeds ter plaatse de eerste hulp kan toedienen waardoor u misschien erger voorkomt.

 

EHBO doos zeilen

EHBO-koffer voor de bergsport nodig? Of heeft u een EHBO-tas voor buitensporters nodig?