EHBO-kennisbank

Op EHBO-koffer.nl proberen wij naast het leveren van EHBO-koffers voor bedrijven, verenigingen en scholen, ook informatie te geven over alles wat met EHBO heeft te maken. We hebben in onze EHBO-kennisbank, informatie staan over de volgende onderwerpen.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een EHBO-koffer? Gebruik dan onze Keuzehulp!

Achtergrondinformatie

Bent u op zoek naar achtergrondinformatie over EHBO voor een werkstuk of spreekbeurt? Of wilt u meer inzicht krijgen in de huidige regelgeving? Dan adviseren wij u eens te kijken naar de onderstaande EHBO-pagina’s.Controle & Navullen EHBO-koffer

Het Oranje Kruis
Het Rode Kruis