Hoe hang je een EHBO-koffer op?

Een EHBO-koffer is iets dat bij u thuis vast en zeker niet mag ontbreken. Het is een waarheid die evengoed geldt voor op kantoor, bij de vereniging en bij het meenemen van EHBO spullen voor op reis.

Heeft u een EHBO-koffer aangeschaft? Dan wordt de vraag hoe en waar hem op te hangen. Wij leveren bij veel van onze koffers een handige ophangbeugel.

–> Heeft u al een EHBO-koffer?

  Aanbieding!
  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen.
  Vanaf 25 personen
  . Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,12
   71,95
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Waarom ophangen?

Een EHBO-koffer op eender welke locatie hangt u bij voorkeur op. Dit omdat een opgehangen EHBO-koffer zelden tot nooit verplaatst zal worden en dus ook nooit zoek kan zijn. Ideaal gezien hangt u uw EHBO-koffer op ooghoogte op aan de muur bij een strategische plek.

Waar de EHBO-koffer ophangen?

Een strategische plek is in dit geval de locatie die het meest centraal bij de meest waarschijnlijke gevaren ligt. Even belangrijk hierbij is dat u uw EHBO-koffer op een vaste locatie aan de muur hangt: zo weet iedereen zonder nadenken waar eerste hulp terug te vinden. Hang de verbandkoffer altijd op ooghoogte en op een plek die goed zichtbaar en bereikbaar is.

In onderstaand filmpje leggen wij u hoeveel koffers u nodig heeft en waar u deze dient te plaatsen.

 

Hoe ophangen?

EHBO-koffer.nl levert bij veel van haar koffer een handige wandhouder die u toelaat de koffer tegen de muur op te  hangen. Naast EHBO-materialen zoals hechtstrips leveren wij ook de schroeven voor de ophangbeugel. Zodat u altijd snel en makkelijk bij de EHBO-koffer kunt.

Vorige vraag: Hoe vaak moet je een EHBO-koffer controleren?

Volgende vraag: Wat is het verschil tussen EHBO en BHV?