Waar is een controlesticker voor?

Op deze pagina vindt u het antwoord op de vraag: Waar is een controlesticker voor?

In ons assortiment verkopen wij een vel met 9 controlestickers.

Hoe ziet een controlesticker eruit?

Controlestickers zijn meestal zelfklevende stickers, gemaakt van een duurzaam en lichtbestendig vinyl. Ze kunnen vrijwel op elk oppervlak aangebracht worden.

Waar is een controlesticker voor?

De stickers verzegelen de EHBO-koffer. Als de zegel verbroken is, betekent dit dat iemand de koffer heeft geopend en dat de verbandkit opnieuw gecontroleerd moet worden alvorens deze opnieuw kan verzegeld worden. Uw EHBO-koffer verzegelen met controlestickers, zorgt er dus voor dat uw koffer van hoge kwaliteit is, wat betekent dat de inhoud compleet is. 

In welke situaties kunnen controlestickers worden gebruikt?

Controlestickers zijn bedoeld als hulpmiddel bij controle van de EHBO-koffer en naleving van de regelgeving (voor bedrijven). Bovendien moedigen ze regelmatige inspecties en aanvulling aan.

Ook thuis kunt u controlestickers gebruiken. Medicijnen hebben een houdbaarheidsdatum en dienen dus gecontroleerd en vervangen te worden. Daarnaast wordt al eens snel bij een kleine verwonding het een en ander uit de koffer genomen. Met controlestickers voorkomt u verrassingen bij ernstige calamiteiten. 

Waar is een controlesticker voor

Wat heeft u nodig na controle van de EHBO-koffer?

Houd belangrijke controle-informatie bij voor uw EHBO-koffer met controlestickers! Met controlestickers kunt u eenvoudig gegevens bijhouden en ervoor zorgen dat alle benodigdheden op het juiste moment wordt geïnspecteerd en aangevuld. Hoe? Simpelweg omdat ze de koffer verzegelen na controle en een nieuwe controle nodig is na het verbreken van de zegel. Weet dus ten allen tijde wanneer uw EHBO-koffer volledig is en gebruik controlestickers om het u makkelijker te maken!

Vorige pagina: Waar zijn pictogramborden voor?
Volgende pagina:  Hoe gebruik je coldspray?