Waarvoor zijn blauwe pleisters?

Pleisters gebruikt u om kleine bloedingen te stelpen. Het is een dekverband en voorkomt erger. Ze voorkomen dat vuil in kleine wondjes komt. Blauwe pleisters zijn wettelijk verplicht voor iedereen die in de horeca werkzaam is. De blauwe kleur is beter traceerbaar, mocht het in het voedsel komen.

–> Wij verkopen blauwe pleisters voor de Horeca

Waarvoor zijn blauwe pleisters?

Blauwe pleisters zijn wondpleisters met een opvallende blauwe kleur. Ze zijn wettelijk verplicht in de horeca en moeten voldoen aan strenge HACCP-eisen om de hygiëne op plaatsen waar voedsel wordt bereid te waarborgen. In levensmiddelen komt de kleur blauw van nature niet voor. Daarom kan een losgeraakte pleister direct met het oog opgespoord worden. Ook zorgt het metaalstripje in de pleister ervoor dat de pleister snel gevonden en uit het voedselbereidingproces verwijderd kan worden.

blauwe pleisters

Hoe gebruikt u blauwe pleisters?

Blauwe pleisters horeca gebruikt u als vervanging voor de huidkleurige pleister. Ze zijn in de horeca, voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie verplicht. Ze zijn verkrijgbaar in onze webshop in verschillende soorten en maten.

Deze pagina is gecontroleerd door vrijwilligers van EHBO-vereniging Advipe.

Vorige vraag: Wat helpt het beste tegen blaren?

Volgende vraag: Wat helpt het beste tegen muggenbeten?