Wat zijn detecteerbare pleisters?

Wat zijn detecteerbare pleisters? Waar u ook werkt, in ieder bedrijf gebeuren kleine ongelukjes, de levensmiddelenindustrie is hier geen uitzondering op. U snijdt met een mes in uw vinger, of stoot bijvoorbeeld tegen een scherpe rand waardoor u verbandmaterialen nodig heeft.

Maar wat nu als u met brood werkt, of in een horeca keuken? Een ‘normale’ huidkleurige pleister kan zomaar in het product terechtkomen, en dat is iets wat u natuurlijk wilt vermijden. Daarom is er voor de voedingsmiddelenindustrie de bekende blauwe pleisters op de markt gekomen, die tegenwoordig bij wet verplicht gebruikt moet worden.

–> Bestel nu blauwe detecteerbare pleisters voor de horeca.

Detecteerbaar door kleur

Door de opvallende blauwe kleur van de pleister, kan het bijna niet meer gebeuren dat er voedingsmiddelen op het bord van de consument belanden waar verbandmaterialen in terug te vinden zijn.

Want hoe voorzichtig u ook bent, tijdens het werk kan het natuurlijk gebeuren dat de pleister loslaat. U kunt deze dan eenvoudig terugvinden doordat de blauwe kleur zeer opvallend is vanwege de voedsel vreemde kleur.

Blauwepleisters

Detecteerbaar door magneet

Tegenwoordig kunt u bij het ehbo artikelen bestellen ook blauwe detecteerbare pleisters met een aluminium strip onder het wondkussen vinden. Deze aluminiumstrip kan gemakkelijk gevonden worden door een magnetische detectiepoort in de voedingsmiddelenindustrie.

EHBO koffer

Dus onthoud voor de Horeca en levensmiddelen industrie EHBO artikelen bestellen, neem altijd de HACCP detecteerbare blauwe pleisters.

Vorige vraag: Waarvoor is een vingercondoom? 

Volgende vraag: Waarvoor zijn blauwe pleisters?