Coldpack

Een coldpack is een zakje met gel in dat wordt bevroren in de diepvries. Deze gel blijft dan enkele minuten koud en kan zo helpen om bij een verstuiking de zwelling te verminderen.

Altijd lage prijs:

  Cold/Hot pack

  Cold/Hot pack

  Kunststof Cold/Hot pack gevuld met gel voor meermalig gebruik. Om te koelen in de vriezer of te verwarmen in warm water of magnetron. Met klittenbandbandage. Afmetingen: 13 x 28 cm.

   3,69
  ex. % btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Wanneer gebruik je een coldpack?

Een coldpack wordt voornamelijk gebruikt voor het ontzwellen van een blessure bij een verstuiking of verzwikking. De koude op een blessure zorgt er voor dat de verstuiking niet kan opzwellen. Koelen heeft nog als eigenschap dat het de pijn aanzienlijk vermindert. Waar kan men een coldpack voor gebruiken?:

 • Een verrekking: door een overbelasting
 • Een kneuzing of blauwe plek waar direct zwelling optreedt: door te vallen
 • Ontwrichting: schouder of vinger uit de kom

Men dient voorzichtig te zijn bij het gebruik bij botbreuken en open wonden.

Coldpack EHBO-koffer.nl

Hoe gebruik je een coldpack?

Een coldpack ligt meestal in de diepvries. Dit zakje moet ook minstens 2 uur voor gebruik in het vriesvak liggen. Meestal ligt dit al standaard in het vriesvak bij de meeste mensen . Bij gebruik ervan is het aan te raden om dit in een doek te leggen voor gebruik in plaats van rechtstreeks op de huid want anders kan dit bevriezing van de huid teweeg brengen.

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Claudia De Koning

Eenvoudige maar heel duidelijke webshop. Snelle levering! EHBO koffer ziet er top uit! De andere producten waren netjes verpakt. EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden!

Remy Paulus

Een goed product en zeer correcte service en een super snelle levering. Wat wil je nog meer? Wij zijn enthousiast over dit bedrijf.