EHBO kist

Voor kleine ondernemingen is het tegenwoordig ook verplicht om een EHBO kist in huis te hebben. Hiermee borgt u dat u uw medewerkers eerste hulp kunt bieden bij een klein ongelukje op het werk. Voor grotere ondernemingen volstaat alleen het hebben van een EHBO-koffer niet meer en worden bedrijfshulpverleners aangesteld. Deze hebben behoefte aan een wat ruimer ingerichte EHBO kist. EHBO-koffer.be biedt u een EHBO kist geschikt voor uw onderneming.

EHBO-koffer A is onze meest verkochte EHBO kist:

  Aanbieding!
  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen.
  Vanaf 25 personen
  . Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,12
   71,95
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Voorkom verrassingen en kies een uitgebreide EHBO kist

Het belangrijkste van de inhoud EHBO doos is dat alle verbandmiddelen die u nodig heeft bij een klein ongelukje bij elkaar verpakt zijn. Denkt u daarbij eens aan steriele gaasjes, snelverband, tape en een verbandschaar. Als deze allemaal in de koffer aanwezig zijn neemt zowel voor u als de patiënt de stress af en kunt u beiden weer sneller aan het werk.

EHBO kist

Daarnaast kan het geen kwaad wat extra hulpmiddelen voorhanden te hebben die vaak ontbreken in EHBO dozen die u in elke willekeurige drogist kunt kopen. Een mitella is toch handiger dan het gebruik maken van een theedoek om een arm te ondersteunen. Ook is een safe kiss mondbeademingsdoekje geen overbodige luxe mocht u een keer een van uw medewerkers mond-op-mondbeademing moeten geven. Vergeet u ook vooral niet om in uw EHBO-kit wegwerp handschoenen op te nemen. U bent er dan als hulpverlener van verzekerd dat u niet direct in aanraking komt met de wond van de patiënt.

Zorg ervoor dat uw EHBO kist gevuld blijft

Het aanschaffen van een EHBO kist is allereerst belangrijk. Het gevuld houden ervan is daarna minstens zo belangrijk. Niets is vervelender dan er bij een ongelukje achter komen dat net de pleisters, steriele gaasjes of het snelverband op is. Waar u zo goed voorbereid dacht te zijn kunt u toch weer enigszins gestrest raken doordat u moet improviseren.

Koop uw EHBO kist en vullingen bij EHBO-koffer.be

Bij EHBO-koffer.be koopt u gemakkelijk, snel en voordelig zowel een nieuwe EHBO kist als een nieuwe vulling voor de koffer. U bent er dan niet alleen nu, maar ook in de toekomst van gegarandeerd dat u kleine ongelukjes op de werkvloer de baas bent. Dit geeft een goed gevoel aan u, maar ook aan uw medewerkers! Indien u mobiel wilt zijn dan is het wellicht verstandig om een EHBO-tas te kopen.