EHBO koffer auto en Camionette

Als u goed voorbereid op weg wilt gaan, is het erg verstandig om een EHBO koffer auto mee te hebben in de auto of camionette/bedrijfswagen. In België is het verplicht om een verbandtrommel in de auto te hebben, en ook in andere Europese landen zoals Duitsland.

Voor onderweg met de auto adviseren wij onze compacte en complete EHBO koffer Auto en camionette. Deze is goedgekeurd volgens de Europese DIN 13164 veiligheidsnorm.

Als aanvulling op de Verbanddoos Auto raden wij deze EHBO-spullen aan:

Verbanddoos Auto DIN 13164

Onze Verbandtrommel Auto voldoet aan de Europese richtlijnen (veiligheidsnorm DIN 13164) die stellen dat het verplicht is om een verbandtrommel in de auto te hebben. De andere landen die deze verplichting hebben zijn: Bulgarije, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Turkije, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Rusland, Servië en Montenegro, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Macedonië en Wit-Rusland.

Inhoud EHBO-koffer Auto

De verbanddoos is zeer compleet. De doos bevat alle benodigde verbandartikelen, zoals gaaskompressen, wondkompressen, snelverband en zwachtels. Daarnaast bevat de auto verbanddoos onder andere ook een reddingsdeken, pleisters en een verbandschaar. Kijk ook op de productpagina van deze Verbanddoos Auto.

Algemene EHBO-artikelen

1 x Allesknipper 18 cm
2 x Driekante doek (mitella)
2 x Gepoederde vinyl handschoenen (per paar)
1 x Pleisterstrip 6 cm x 10 cm (8 stuks)
2 x Pleisterstrip 1,9 cm x 7,2 cm
4 x Pleisterstrip 2,5 cm x 7,2 cm
1 x Reddingsdeken goud/zilver
1 x Rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m
2 x Vingertoppleister
2 x Vingerpleister 2 cm x 12 cm
2 x Vochtige doekjes

Algemene verbandartikelen

1 x Snelverband 6 cm x 8 cm gerold (nr. 1)
2 x Snelverband 8 cm x 10 cm gerold (nr. 2)
1 x Snelverband 10 cm x 12 cm gerold (nr. 3)
2 x Elastisch hydrofiele zwachtel 6 cm x 4 m
3 x Elastisch hydrofiele zwachtel 8 cm x 4 m
6 x Niet verklevend wondkompres 10 cm x 10 cm
1 x Verbanddoek 60 cm x 80 cm
1 x Verbanddoek 40 cm x 60 cm

EHBO koffer auto

Aanvullende EHBO producten auto

U kunt uw EHBO set ook nog uitbreiden met andere materialen die passen bij uw activiteiten. Als u bijvoorbeeld veel sport, dan vindt u onze instant coldpacks wellicht handig (deze hoeven niet in een koelkast te worden gekoeld).

Bent u veel in beweging of wandelt u veel? Dan kunt u uw verbanddoos uitbreiden met blarenpleisters of een desinfecteermiddel om kleine wondjes goed te ontsmetten.  Ook een tekenpincet is dan nuttig om uw verbanddoos mee aan te vullen.

Zoekt u een EHBO-voorziening voor thuis? Bekijk onze verbanddoos thuis. Of zoekt u een EHBO-kit voor uw caravan?


✅ Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.