EHBO-koffer tent

Hoort een EHBO-koffer in de tent? Iedereen heeft een verbandtrommel in huis voor het geval er iets gebeurt. Toch heeft niet iedereen ook een EHBO-koffer mee voor in de tent tijdens de vakantie, terwijl dit wel erg belangrijk is.

Voor tijdens het kamperen adviseren wij onze compacte en complete Verbandtrommel Auto:

Deze EHBO-producten zijn sterk aan te raden als aanvulling op de verbanddoos voor in uw tent.

Inhoud EHBO-koffer tent

De Verbanddoos Auto bevat alle EHBO-materialen die veel worden gebruikt op een camping. Deze bevat onder andere de volgende verbandmiddelen: een reddingsdeken, pleisters, steriele gaasjes, snelverbanden en wondkompressen.

Veiligheid voorop

Tijdens een vakantie zou ‘veiligheid voorop’ moeten gelden. Dat begint op het moment dat alles ingepakt wordt. Heeft u al een EHBO-koffer voor uw tent, controleer dan van tevoren of deze nog compleet is of dat er moet worden aangevuld. In het geval dat er geen verbanddoos tent is, koop er een en leg of hang deze zo in de tent neer dat hij direct te pakken is bij een ongelukje.

EHBO-koffer tent

Tekenbeten: let op tijdens kamperen

Wie de hele dag in de natuur is, en dat geldt eens te meer voor kinderen, moet voor het slapen gaan even controleren of er nergens een teek zit. Met name onder oksels verbergen ze zich graag. Is er sprake van een tekenbeet, ga dan direct naar een dokter. Niet afwachten, maar handelen! Wie voorzien is van een goede EHBO-koffer, aangevuld met overige benodigde artikelen, kan met een gerust hart aan de vakantie beginnen.

Als u naast kamperen ook gaat varen, bekijk dan onze EHBO-koffer voor de boot. Voor als u op reis gaat, lees dan EHBO-koffer Reis.