Inhoud EHBO koffer

Indien u op zoek bent naar een complete navulling voor uw EHBO-koffer, kijk dan bij Inhoud EHBO-koffers.

Wist u dat het wettelijk verplicht is om een goed gevulde EHBO doos te bezitten die bovendien binnen 30 seconden bereikbaar is voor de BHV’er? Zo wordt letsel – en daardoor ziekteverzuim – beperkt. Bestel daarom de EHBO doos voor bedrijven via onze webshop (evenals de inhoud EHBO-koffer). Alle producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Standaard inhoud EHBO koffer

De standaard inhoud EHBO koffer bestaat uit de volgende verbandmiddelen: flesje desinfectiemiddel, 2 driekante doek (96 x 96 x 136 cm), eerste hulp schaar, 2 elastisch zwachtel, 2 paar latex handschoenen liefst maat L, 2 setjes van 5 hechtstrips, 3 ideaal zwachtel, kleefpleister op rol, mondmasker voor beademing, reddingsdeken/ isolatiedeken, 4 rolletjes snelverband, splinterpincet, 4 steriele kompressen 10×10 en 5×9, 3 setjes synthetische watten, tekenpincet, wondpleisters op rol, wondpleister assortiment 15 stuks in 3 maten, 3 stuks wondsnelverband, 2 zelfklevend fixatiezwachtel, een inhoudsopgaven en stappenplan voor Eerste Hulp.Inhoud EHBO kofferBlauwe pleisters voor de horeca

Voor horeca gelegenheden is er een andere inhoud van EHBO koffers, namelijk: de inhoud verbandtrommel HACCP. De inhoud is hetzelfde als de basis EHBO koffer, maar heeft aanvullende horeca producten. Zo zijn de pleisters in een EHBO koffer voor de horeca blauw in plaats van huidskleur zodat ze beter zichtbaar zijn indien de pleisters onverhoopt in het eten terecht komen. Ook bevatten deze pleisters een klein metalen stripje zodat ze met een metaaldetector te vinden zijn.

Vul de EHBO koffer met de juiste inhoud

Voorkom misgrijpen in de EHBO kit. Zorg dat de EHBO-doos minimaal 1 x per half jaar door de aangewezen persoon wordt gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Geen voorraden in huis? Bestel dan direct nieuwe producten. Een goed gevulde verbandkoffer betekent dat je verwondingen direct kunt verzorgen en verbinden, waardoor de schade beperkt blijft.

Bedrijfsuitje? EHBO Tas mee!

Het is zo gezellig om met zijn allen een survival toch te gaan maken, of te gaan paintballen, bowlen of karten. Net zoals thuis kan een ongelukje in een klein hoekje zitten. Zorg daarom dat de BHV’er goed herkenbaar is door bijvoorbeeld een BHV-hesje. Daarnaast is het handig om de EHBO Tas mee te nemen (deze kunt u eenvoudig bestellen in de webshop). De tas bevat de inhoud van EHBO-koffer A.

Tip: controleer de inhoud van de tas op houdbaarheidsdatum en volledigheid ruim voor dat deze mee op pad gaat, zodat de BHV’er de juiste spullen bij zich heeft.