Inhoud verbandtrommel

Het belangrijkste aan een verbanddoos is dat de inhoud ervan afgestemd is op de groep mensen voor wie deze hulp moet bieden. In veel, voornamelijk wat kleinere bedrijven, is dit niet het geval. Daarmee lopen zij ongewild een groter risico op escalatie, van wat normaliter een klein ongelukje kan zijn. Men moet dan alsnog naar een dokter, of de Eerste Hulp in het ziekenhuis, terwijl dit ook op de werkplek opgelost had kunnen worden. Laat dit u niet overkomen en controleer de inhoud verbandtrommel!

Inhoud EHBO doos

De inhoud verbandtrommel is voornamelijk divers

Elke verbandtrommel bevat pleisters, verband, steriele gaasjes, tape, jodium en nog tal van andere verbandmiddelen bij kleine ongelukjes. Voor een verbandtrommel thuis is dit ook prima. Voor zakelijk gebruik gelden er echter nog wat aanvullende eisen voor een EHBO-koffer. Deze eisen zijn gesteld door het Rode Kruis op basis van jarenlange ervaring. Een verbanddoos voor zakelijk gebruik bevat onder meer als extra items een mitella, steriele handschoenen, een safe kiss beademingsdoekje en een splinterpincet. Stuk voor stuk items die niet mogen ontbreken in een verbandtrommel.

De juiste behandeling voor elke verwonding

Bij de meeste bedrijven komt de EHBO-koffer niet vaak uit de kast. Als het dan wel een keer nodig is dan is vaak de stress al iets hoger. De behandelaar moet namelijk in korte tijd de juiste behandeling kiezen voor het slachtoffer. Om er zeker van te zijn dat de juiste behandelwijze wordt gekozen, bevatten al onze verbandtrommels een gepatenteerde kleurenwijzer, waarmee gemakkelijk de beste behandelwijze voor elke verwonding kan worden afgelezen. Een klein ongelukje wordt dan niet groter dan noodzakelijk is, en uw medewerker zal weer snel aan het werk zijn.

Schaf de inhoud verbandtrommel voor uw bedrijf aan

Wij hebben voor elk bedrijf een verbandtrommel die aansluit bij de behoefte. Ook voor uw bedrijf. Voor de wat kleinere ondernemingen hebben wij EHBO-koffer B, en voor de grotere ondernemingen en winkels hebben wij EHBO-koffer A. De inhoud verbandtrommel van beide koffers is exact afgestemd op de behoefte van de onderneming. En beiden zijn goedgekeurd door het Rode Kruis. Selecteer op onze website de verbandtrommel die bij uw situatie past. U bestelt de EHBO doos binnen 2 minuten en wij bezorgen deze de volgende werkdag (indien besteld voor 15:00 uur).

Inhoud EHBO doos kopen

 

 

 

 

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Claudia De Koning

Eenvoudige maar heel duidelijke webshop. Snelle levering! EHBO koffer ziet er top uit! De andere producten waren netjes verpakt. EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden!

Remy Paulus

Een goed product en zeer correcte service en een super snelle levering. Wat wil je nog meer? Wij zijn enthousiast over dit bedrijf.