Meld uw EHBO-vereniging aan

Wij verkopen jaarlijks zeer veel EHBO-koffers en artikelen, voornamelijk aan eindgebruikers. Regelmatig krijgen wij vragen of we EHBO-cursussen geven of dat men EHBO-ers wil inhuren voor tijdens een evenement.

Om aan de vragen van onze klanten te voldoen, hebben wij voor alle EHBO-verenigingen in Nederland en België de mogelijkheid om een profielpagina aan te maken op EHBO-koffer.nl en EHBO-koffer.be.

–> Bekijk een voorbeeld pagina: EHBO-vereniging Amsterdam Zuid.

Maak hieronder gratis een profiel aan, zodat geïnteresseerden u kunnen vinden en wij (indien relevant) uw contactgegevens aan klanten kunnen doorgeven:

Selecteer welke diensten de vereniging biedt.

Vertel hier meer over uw vereniging, uw cursus aanbod, uw mogelijkheid om u in te zetten bij evenementen etc. Hoe meer informatie, hoe beter!