Meld uw EHBO-vereniging aan

Wij verkopen jaarlijks zeer veel EHBO-koffers en artikelen, voornamelijk aan eindgebruikers. Regelmatig krijgen wij vragen of we EHBO-cursussen geven of dat men EHBO-ers wil inhuren voor tijdens een evenement.

Om aan de vragen van onze klanten te voldoen, hebben wij voor alle EHBO-verenigingen in Nederland en België de mogelijkheid om een profielpagina aan te maken op EHBO-koffer.nl en EHBO-koffer.be.

–> Bekijk een voorbeeld pagina: EHBO-vereniging Amsterdam Zuid.

Maak hieronder gratis een profiel aan, zodat geïnteresseerden u kunnen vinden en wij (indien relevant) uw contactgegevens aan klanten kunnen doorgeven:


 

Selecteer welke diensten de vereniging biedt.

Vertel hier meer over uw vereniging, uw cursus aanbod, uw mogelijkheid om u in te zetten bij evenementen etc. Hoe meer informatie, hoe beter!

 


 

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Margriet van Dijk

snelle levering voor een goede volledige EHBO koffer met daarbij ook een nuttige ring met info hoe te handelen in EHBO situaties.

Michael Numan

Prima info op de site. Bestelling was de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Inhoud EHBO tas is volledig en materiaal dat voorlopig nog 4 jaar aan de houdbaarheid voldoet. Zeer tevreden over de service EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden.