Meld uw EHBO-vereniging aan

Wij verkopen jaarlijks zeer veel EHBO-koffers en artikelen, voornamelijk aan eindgebruikers. Regelmatig krijgen wij vragen of we EHBO-cursussen geven of dat men EHBO-ers wil inhuren voor tijdens een evenement.

Om aan de vragen van onze klanten te voldoen, hebben wij voor alle EHBO-verenigingen in Nederland en België de mogelijkheid om een profielpagina aan te maken op EHBO-koffer.nl en EHBO-koffer.be.

–> Bekijk een voorbeeld pagina: EHBO-vereniging Amsterdam Zuid.

Maak hieronder gratis een profiel aan, zodat geïnteresseerden u kunnen vinden en wij (indien relevant) uw contactgegevens aan klanten kunnen doorgeven:

Selecteer welke diensten je vereniging biedt

Vertel hier meer over uw vereniging, uw cursus aanbod, uw mogelijkheid om u in te zetten bij evenementen etc. Hoe meer informatie, hoe beter!'

Top 5 meest gestelde vragen

Wellicht krijgt u zo direct antwoord op uw vraag!

1. Ik heb een vraag over de levering van mijn bestelling.

+-
Vóór 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende werkdag bezorgd, in de weekenden wordt niet bezorgd op zakelijke adressen. Indien u vóór 15.00 besteld ontvangt u dezelfde dag rond 21:30 uur een Track & Trace mail waarmee u uw bestelling kunt volgen. Indien u ná 15.00 heeft besteld, ontvangt u deze mail de eerstvolgende werkdag.

2. Is het mogelijk om per factuur te betalen?

+-
Bedrijven kunnen eenvoudig per factuur bij ons bestellen. Wanneer u de bedrijfsnaam invult, krijgt u automatisch de optie om per factuur te betalen. Wij verzenden de bestelling direct, u betaalt de factuur  achteraf (binnen 30 dagen).

3. Ik wil mijn bestelling retourneren.

+-
Retourneren kan binnen 15 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij vragen u om voor het retourneren altijd eerst contact met ons op te nemen via klantenservice@ehbo-koffer.nl. Wij sturen u de retourinstructies door per mail, de retourkosten worden vergoed indien de fout aan onze kant ligt.

4. Ik heb een verkeerd of onvolledig adres opgegeven. Hoe kan ik dit wijzigen?

+-
We proberen alle binnengekomen orders dezelfde dag nog te verzenden. Alleen als het pakket nog niet verzonden is dan kunnen wij dit nog aanpassen. Neem hiervoor zo spoedig mogelijk contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl.

5. Ik wil een offerte aanvragen

+-
U kunt bij ons een offerte opvragen voor meer dan 5 EHBO koffers. Deze kunt u indienen via ons offerteformulier of via klantenservice@ehbo-koffer.nl. Wij stellen geen offertes op voor verbandmiddelen.

Staat uw antwoord hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via mail: klantenservice@ehbo-koffer.nl

Mail ons

–> Bekijk een voorbeeld pagina: EHBO-vereniging Amsterdam Zuid.