Checklist EHBO-koffer Industrie

Op deze pagina kunt u de checklist downloaden voor EHBO-koffer Industrie. Deze koffer wordt veel gebruikt in de (maak)industrie, fabrieken of andere plekken waar verhoogd risico op letsel is.

Checklist EHBO-koffer KDV

Op deze pagina kunt u de checklist downloaden voor EHBO-koffer voor Kinderdagverblijven. Deze speciaal samengestelde EHBO-koffer wordt gebruikt voor crèches, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, thuiszorg, peuterspeelzalen etc.

Checklist EHBO-koffer Horeca

Op deze pagina kunt u de checklist downloaden voor EHBO-koffer Horeca. Deze wordt veel gebruikt in keukens, restaurants en de voedingsmiddelen industrie.

Checklist EHBO-koffer Sport

Op deze pagina kunt u de checklist downloaden voor EHBO-koffer Sport en EHBO-tas Sport. Deze zijn speciaal voor sporters en voor op de sportclub. Ze zijn aan te vullen met extra EHBO-artikelen indien de sport hier om vraagt (dit raden wij ook aan).

Checklist Oranje Kruis-koffer

Op deze pagina kunt u de checklist downloaden voor Oranje Kruis-koffer. Deze Oranje Kruis-koffer is even groot als EHBO-koffer B, heeft iets meer diverse items en is geschikt voor bedrijven, scholen, winkels, verenigingen, stichtingen etc. (Verschil).

Checklist EHBO-koffer B

Op deze pagina kunt u de checklist downloaden voor EHBO-koffer B. EHBO-koffer B is iets kleiner dan EHBO-koffer A en is geschikt voor bedrijven, scholen, winkels, verenigingen, stichtingen etc. (Verschil).

Checklist & Bestellijst EHBO-koffer A

Voor direct artikelen bestellen, ga naar de bestellijst van stap 3. Op deze pagina kunt u de checklist downloaden én direct items bestellen voor EHBO-koffer A. EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer van België en is geschikt voor bedrijven, scholen, winkels, verenigingen, stichtingen etc.