Offerte

Offerte op maat nodig? Neem contact op.

U kunt bij ons terecht voor 1 doosje pleisters, maar ook voor de hele EHBO-voorziening voor uw organisatie. Wij leveren aan grote scholen, gemeenten, universiteiten, multinationals etc. Indien u een offerte wilt voor een groter aantal koffers, dan kunt u deze indienen via onderstaand contactformulier of via klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Advies op locatie?

Wij kunnen ook (kosteloos) langskomen om u te helpen met uw gehele veiligheidsplan. Denk dan naast de EHBO-voorzieningen, ook aan brandblussers, nooduitgang-bordjes, AED’s, Evacuatie middelen etc. Neem hiervoor contact op.

Geef hieronder zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.


Uw naam

Uw e-mailadres

Onderwerp

Welke producten wilt u in uw offerte?

 

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Margriet van Dijk

snelle levering voor een goede volledige EHBO koffer met daarbij ook een nuttige ring met info hoe te handelen in EHBO situaties.

Michael Numan

Prima info op de site. Bestelling was de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Inhoud EHBO tas is volledig en materiaal dat voorlopig nog 4 jaar aan de houdbaarheid voldoet. Zeer tevreden over de service EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden.