Offerte

Offerte op maat nodig? Neem contact op.

U kunt bij ons terecht voor 1 doosje pleisters, maar ook voor de hele EHBO-voorziening voor uw organisatie. Wij leveren aan grote scholen, gemeenten, universiteiten, multinationals etc. Indien u een offerte wilt voor een groter aantal koffers, dan kunt u deze indienen via onderstaand contactformulier of via klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Advies op locatie?

Wij kunnen ook (kosteloos) langskomen om u te helpen met uw gehele veiligheidsplan. Denk dan naast de EHBO-voorzieningen, ook aan brandblussers, nooduitgang-bordjes, AED’s, Evacuatie middelen etc. Neem hiervoor contact op.

Geef hieronder zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.


Uw naam

Uw e-mailadres

Onderwerp

Welke producten wilt u in uw offerte?

 

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Claudia De Koning

Eenvoudige maar heel duidelijke webshop. Snelle levering! EHBO koffer ziet er top uit! De andere producten waren netjes verpakt. EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden!

Remy Paulus

Een goed product en zeer correcte service en een super snelle levering. Wat wil je nog meer? Wij zijn enthousiast over dit bedrijf.