Retourneren

LET OP: u kunt uw bestelling niet terugsturen naar ons kantoor op de Hamersveldseweg in Leusden. Ons logistiek centrum zit in Noord-Brabant. Indien u wilt retourneren, stuur ons dan een e-mail en dan krijgt u de retourcode en het retouradres. 

Terugsturen

U heeft het recht uw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, ingaande op de dag van ontvangst van uw bestelling. U heeft na deze melding nogmaals 15 dagen om uw product retour te sturen. Let op: Dit geldt niet voor artikelen met een houdbaarheidsdatum. Alle artikelen met een houdbaarheidsdatum (steriele verbandmiddelen, medicatie etc.) moeten binnen 8 dagen na ontvangst retour gestuurd worden, anders kunnen wij dit niet meer accepteren. 

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u eerst contact met ons op te nemen via klantenservice@ehbo-koffer.be. Wij zullen u dan vervolgens instructies omtrent het retourneren en een retournummer toezenden. Voor een spoedige verwerking van uw retour, dient dit retournummer meegestuurd te worden met uw retourzending. Dit kan op een briefje of de factuur, gelieve niet op de originele verpakking van het product! Retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Creditering en verzendkosten 

Bij betaling vooraf zullen we na maximaal 14 dagen na ontvangst van uw retourzending de orderwaarde terugstorten. Indien u heeft gekozen om per factuur te betalen, zult u na maximaal 14 dagen na ontvangst van uw retourzending een aangepaste factuur van ons ontvangen. Wij doen ons best om het verschuldigde orderbedrag binnen 15 dagen na aanmelding van uw retour terug te storten, echter kan het soms langer duren. Enkel de kosten voor retour van u naar ons logistiek centrum zijn voor eigen rekening, tenzij EHBO-koffer.be een fout heeft gemaakt. In het laatste geval zullen wij de verzendkosten vergoeden.