Verbanddoos voor onderweg

Voor wandeltochten, autoreizen of fietstochten willen veel mensen goed voorbereid op pad gaan. Daarom is het verstandig om een Verbanddoos voor Onderweg mee te nemen. Het advies op deze pagina is geschikt voor iedereen die onderweg is.

Voor onderweg adviseren wij onze EHBO Reisset:

  Aanbieding!
  EHBO reisset

  EHBO reisset

  Compacte en stevige EHBO reisset die u mee kunt nemen op reis/onderweg/op vakantie. Afmetingen: 13 cm x 12,5 cm x 5 cm

   8,61
   9,82
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Heeft u onderweg ook gedacht aan deze extra EHBO-spullen?

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

Inhoud EHBO Reisset

Speciaal voor op Reis hebben wij dit handige EHBO-setje samengesteld. U kunt onderstaande volgende artikelen er in vinden. Deze stevige kit heeft verder genoeg ruimte om bijvoorbeeld ook eigen medicatie op te bergen en bevat ook instructies om veilig eerste hulp toe te passen.

Algemene EHBO-artikelen

1 x Verbandschaar
1 x Pincet
1 x Paar vinyl handschoenen

Algemene verbandsartikelen

1 x Wondpleister assortiment 3 maten à 15 stuks
1 x Snelverband gerond 6 cm x 8 cm
1 x Mitella
1 x Elastisch windsel 8 cm x 4 m
2 x Alcoholdoekje
2 x Gaaskompres steriel 5 cm x 5 cm
1 x Rol hechtpleister 1,25 cm x 5 m

Afmetingen: 13 cm x 12,5 cm x 5 cm


Verplichtingen verbanddoos in de auto?

In Nederland is het voor automobilisten niet verplicht om een verbanddoos in de auto te hebben, echter wordt het hebben van een verbanddoos in de auto wel heel sterk aangeraden.

In de volgende landen is het bezitten van een verbanddoos in de auto echter wel verplicht:  België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Turkije, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Rusland, Servië en Montenegro, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Macedonië, Wit-Rusland.

Daarnaast is het in een aantal landen ook verplicht om veiligheidshesjes in de auto te hebben (Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Tsjechië).

Tot slot moet u in België, Griekenland, Polen, en Turkije ook een brandblusser in uw auto hebben.

Inhoud verbandset onderweg

De EHBO Reisset bevat alle EHBO-materialen die nodig kunnen zijn. Hij is ondanks zijn formaat zeer compleet en bevat onder andere de volgende verbandmiddelen: een reddingsdeken, pleisters, steriele gaasjes, snelverbanden en wondkompressen.

Verbanddoos voor onderweg

Vulling verbanddoos voor onderweg

Deze verbanddoos is door ons samengesteld met daarin de meest belangrijke EHBO-artikelen. Veel particulieren nemen deze goedkope en simpele verbandtrommel. Hij past makkelijk in fietstassen, rugzakken en motortassen. Ga niet onvoorbereid op weg, koop nu een verbanddoos voor onderweg!

Gaat u met de caravan op pad? Bekijk Verbanddoos voor uw caravan. Gaat u niet met vakantie? Dan is misschien de EHBO-koffer voor werkplaats voor u geschikt.