Verbanddoos

Elk bedrijf of huishouden heeft weleens te maken met ongelukken. Hiervoor hoeft men geen gevaarlijke werkzaamheden uit te voeren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Als dat gebeurt dan is het handig dat u de middelen heeft om een wond te behandelen, hoe klein dan ook. Zorg dus dat u voldoende verbandmiddelen bij de hand heeft. Bij EHBO-koffer.nl bent u hiervoor aan het juiste adres. Voor al uw producten, ook voor een verbanddoos.

Onze EHBO-koffer A is onze meest verkochte Verbanddoos:

  Aanbieding!
  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen.
  Vanaf 25 personen
  . Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,12
   71,95
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Inhoud Verbanddoos

De verbanddoos bij EHBO-koffer.nl is gecertificeerd en voldoet aan de meest recente richtlijnen. Deze doos bevat onder andere verschillende steriele snelverbanden, steriele gaasjes van verschillend formaat en wondsnelverbanden. Ook andere handige middelen zoals een pincet en verbandschaar kunt u erin vinden. Dit is echter maar een selectie van de inhoud van dit EHBO-product. Zorg dat u nooit meer verlegen zit om desinfectant en verschillende soorten pleisters! Deze EHBO-doos is zeer compleet en bevat tevens een handige kleurenwijzer die u precies laat zien wanneer u welke behandeling toe moet passen. Zodat ook mensen die geen BHV’er zijn met alle gemak mensen kunnen behandelen, dit product is voor iedereen.

Verbanddoos kopen

Niet alleen voor uw personeel maar ook voor eventuele klanten, cliënten en bezoekers is het noodzaak dat u de juiste middelen aanwezig heeft om verschillende wonden te kunnen behandelen. Echter niet alleen voor op de werkvloer maar ook voor thuis is dit functioneel. U kunt elke EHBO kit eenvoudig aanschaffen via onze webshop. Hiervoor hoeft u alleen uw adresgegevens in te vullen en kunt u eenvoudig online betalen. Wilt u een verbanddoos kopen? De BTW is niet bij de prijs inbegrepen en verzending is gratis bij besteding van meer dan €50,-. Binnen enkele werkdagen wordt uw bestelling bij u thuis bezorgd.

Wacht niet tot het te laat is maar wees goed voorbereid en zorg dat u de juiste benodigdheden in uw bezit heeft, zoals een verbanddoos. Maak het u gemakkelijk en schaf er vandaag nog één aan!

Zie ook: Regelgeving EHBO en Verplichting EHBO-koffers op werk