Verbandtrommel zorgboerderij

Een verbandtrommel zorgboerderij is heel belangrijk op een zorgboerderij. Er wordt immers gewerkt met gereedschappen, aarde en planten. En soms zelfs met geiten, schapen en andere boerderijdieren. En omdat u medewerkers of bewoners in aanraking komen met aarde en dergelijke is het goed om een wondje direct te ontsmetten en verzorgen.

Voor de veiligheid schaft u daarom een goed gevulde verbandtrommel zorgboerderij aan, zodat u verwondingen direct kunt verzorgen.

Voor op de zorgboerderij adviseren wij de EHBO-koffer A.

  Aanbieding!
  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen.
  Vanaf 25 personen
  . Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,12
   71,95
  incl. 6% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Verbandtrommel zorgboerderij

Zorg er overigens voor dat u extra pleisters in huis hebt, bijvoorbeeld door ook een pleisterdispenser aan te schaffen en bij de verbanddoos op de zorgboerderij te bewaren. Deze dispensers zijn gemakkelijk in gebruik en u heeft snel een pleister te pakken. Ook waterbestendige vingerpleisters zijn een aanwinst in de verbanddoos van de zorgboerderij, zodat er gewoon met water kan worden gewerkt en het wondje goed beschermt blijft.

Verbandtrommel zorgboerderij

Vaste plek verbandkit

Op een zorgboerderij werken veel mensen die baat hebben bij regelmaat en duidelijke afspraken. Hang of plaats de verbandtrommel op de zorgboerderij op een vaste plek, zodat iedereen weet waar het is. Bijvoorbeeld in de keuken of in een gemeenschappelijke ruimte, maar ook in de gereedschapsschuur misstaat een verbanddoos of een pleisterdispenser met ontsmettingsmiddel niet.

Hoeveel EHBO-koffers moeten er aanwezig zijn op een zorgboerderij?

Op een grote zorgboerderij is het aan te raden meerdere verbandtrommels op te hangen of neer te zetten. Wij adviseren per unit (aparte ruimte of apart gebouw) 1 EHBO-koffer op te hangen. Denk aan een verbanddoos voor in de keuken en een aparte verbanddoos op de bovenverdieping. Wordt er veel buiten gewerkt? Kies dan voor een mobiele EHBO-koffer op zorgboerderij, zoals bijvoorbeeld een EHBO-tas. Deze kunt u of de BHV’er gemakkelijk meenemen in het veld. Deze koffer bevat alle onderdelen die u van een EHBO-koffer mag verwachten, zoals ontsmettingsmiddel, een verbandschaar, pleisters, wondgaasjes en meer.

Controleren EHBO-koffer zorgboerderij

Controleer regelmatig de inhoud van de verbandtrommels op uw zorgboerderij. Zo weet u zeker dat producten niet over de datum zijn en kunt u tijdig pleisters, wondgaasjes, zwachtels en andere belangrijke wondverzorgingsmiddelen bij bestellen. Zo grijpt u niet mis, wanneer er een wond verzorgt dient te worden. Doe dit bijvoorbeeld aan het eind van de week of de maand.

Bent u op zoek naar een EHBO-koffer op kamp? Of kijk ook eens naar onze EHBO-kits voor jagers.